Hoppa till innehåll

Boka Alice Foodtruck

Vilket tillfälle firar du? Boka med oss och låt oss ta hand om allt!

Oavsett om det är bröllop, företagsevent, födelsedagsfest, bygglunch, festivaler eller helt enkelt var som helst där människor vill äta och det går att parkera en bil. Vi är flexibla och kan placera oss på garageuppfarten, på gatan utanför din lägenhet eller på din gröna gräsmatta.

Du får välja 1-3 läckerheter från vår omfattande meny, och vi tar hand om allt från förberedelse till servering. Du kan fokusera på dina gäster och njuta av stunden medan vi tar hand om maten. Berätta bara för oss antalet gäster, tidpunkten och platsen. Om du önskar kan vi till och med spela musik medan vi lagar maten för att skapa en festlig atmosfär.

Fyll i formuläret bredvid, och vi återkommer snabbt med ett skräddarsytt förslag för ditt evenemang. Vi ser verkligen fram emot att komma till din gata i staden och laga upp en smakupplevelse för dig och dina gäster!

Vi är snabba med att svara och garanterar att du får feedback inom 24 timmar. Glöm inte att kolla din skräppost om du inte ser vårt svar där det ska vara.