Hoppa till innehåll

Food Truck Catering Göteborg

Vill du kunna arrangera en tillställning som du kan vara med och njuta av tillsammans med dina gäster istället för att behöva spendera all tid i köket? Vill du dessutom kunna få utsökt högkvalitet mat serverad under festen? Då är det ett utmärkt alternativ att anlita oss för foodtruck catering i Göteborg.

Studentfest Catering i Göteborg

Food truck Catering Göteborg

Genom att vända dig till oss för catering behöver du nämligen inte göra så mycket som att lyfta ett finger under tillställningens gång. Istället kan du lämna all servering av mat och dryck i våra händer. Du kan då ha det trevligt med dina gäster istället för att behöva spendera majoriteten av din tid i köket. Genom att låta oss förse dig med Foodtruck catering kan du helt enkelt göra din tillställning till en succé som alla som deltog kommer att kunna minnas tillbaka på med värme under en lång tid framöver!

Varför Foodtruck Catering ?

Varför ska man då välja foodtruck catering i Göteborg ? Det finns det flera anledningar till. För det första är streetfood oerhört gott och vi erbjuder olika matupplevelse från hela världet! Dessutom finns det flera olika varianter av street food från Tex mex till japanska mat.

Som du ser finns det flera fördelar med att välja just Foodtruck catering i Göteborg. Du har också mycket att vinna på att låta just oss förse dig med detta eftersom det är något som vi specialiserar oss på. Det kommer du att märka om du anlitar oss!

Foodtruck Catering Göteborg

Vi är baserade i Göteborg

Vi är ett företag med bas i Göteborg. Självklart behöver dock inte du själv också vara baserad just här för att kunna använda dig av våra tjänster, utan vi vänder oss till privatpersoner och företag i alla delar av Göteborg med omnejd. Du är varmt välkommen till att kontakta oss redan idag!

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Utforska vår fantastiska foodtruck catering i göteborg catering och njut av autentiska smaker levererade direkt till ditt evenemang. 

Snabblänkar
Samarbetspartner
Kontakta oss