Hoppa till innehåll

Hyr partytält och Möbler i Göteborg

Upptäck fördelarna med att hyra partytält i Göteborg för ditt nästa evenemang med Alice Foodtruck & Catering. Med lång erfarenhet och som en ledande aktör inom catering och  uthyrningsbranschen i Göteborg erbjuder vi stabila och lättmonterade partytält för att göra din fest eller tillställning minnesvärd, oavsett väderförhållandena.

Partytält 3 x 3

För den perfekta utomhusfesten eller evenemanget är uthyrning av våra partytält i dimensionen 3 x 3 meter en idealisk lösning. Våra kompakta och lätthanterliga tält skapar en mysig atmosfär och skyddar gästerna från väder och vind.

3x6 Partytält

Partytält 3 x 6

För dem som strävar efter att skapa en generös och inbjudande atmosfär vid sitt nästa evenemang, erbjuder vi uthyrning av rymliga partytält i måtten 3 x 6 meter. Dessa stora tält ger gott om utrymme för att rymma ditt sällskap, oavsett om det är en födelsedagsfest, bröllop, eller företagsevent. 

Partytält 3 x 9

Partytält 3 x 9

För de som drömmer om att förvandla sitt nästa event till en oförglömlig upplevelse, erbjuder vi uthyrning av storslagna partytält i de imponerande dimensionerna 3 x 9 meter. Dessa majestätiska tält är inte bara en praktisk lösning för att skydda gäster från väder och vind, utan en möjlighet att skapa en atmosfär som andas glamour och elegans.

Utforska vårt breda utbud av partytält i olika dimensioner för att skräddarsy ditt nästa evenemang efter dina specifika behov. Oavsett om du planerar en intim tillställning eller en större fest, har vi tält i olika storlekar för att passa just din vision.  Vår uthyrningstjänst inkluderar också större partytält, och du är välkommen att fråga om våra stora tältalternativ om du planerar ett evenemang med ett stort antal gäster eller om du vill skapa en imponerande festplats.

Prislista för Partytält:

DimensionHämta och Montera SjälvVi Levererar och Monterar
3 x 3 m2300 kr inkl. moms4800 kr inkl. moms
3 x 6 m3100 kr inkl. moms5600 kr inkl. moms
3 x 9 m3900 kr inkl. moms6400 kr inkl. moms
3 x 12 m4700 kr inkl. moms7200 kr inkl. moms
4 x 4 m3200 kr inkl. moms5700 kr inkl. moms
4 x 8 m4000 kr inkl. moms6500 kr inkl. moms
4 x 12 m4800 kr inkl. moms7300 kr inkl. moms
6 x 6 m5000 kr inkl. moms7500 kr inkl. moms
6 x 10 m5800 kr inkl. moms8300 kr inkl. moms
6 x 14 m6600 kr inkl. moms9100 kr inkl. moms
8 x 8 m7000 kr inkl. moms9500 kr inkl. moms
8 x 12 m7800 kr inkl. moms10300 kr inkl. moms
8 x 16 m8600 kr inkl. moms11100 kr inkl. moms
  • Priserna inkluderar moms.
  • Specialerbjudanden och paketpriser kan vara tillgängliga för längre hyresperioder eller kombinationer av flera tält.
  • Kontakta oss för skräddarsydda offerter och ytterligare information om tillgänglighet.
Upptäck fördelarna med att hyra tält i Göteborg för ditt nästa evenemang med Alice Foodtruck & Catering. Med lång erfarenhet och som en ledande aktör inom uthyrningsbranschen i Göteborg erbjuder vi stabila och lättmonterade partytält för att göra din fest eller tillställning minnesvärd, oavsett väderförhållandena. Undvik bekymret med att köpa tält av lägre kvalitet och svårmonterade alternativ – välj istället smidig och pålitlig tältuthyrning med oss för att säkerställa en lyckad och bekväm upplevelse. Låt Alice Foodtruck & Catering göra ditt evenemang i Göteborg oförglömligt.

Hyr Partytält i Göteborg

Upptäck fördelarna med att hyra partytält i Göteborg för ditt nästa evenemang med Alice Foodtruck & Catering. Med lång erfarenhet och som en ledande aktör inom uthyrningsbranschen i Göteborg erbjuder vi stabila och lättmonterade partytält för att göra din fest eller tillställning minnesvärd, oavsett väderförhållandena. Undvik bekymret med att köpa tält av lägre kvalitet och svårmonterade alternativ – välj istället smidig och pålitlig tältuthyrning med oss för att säkerställa en lyckad och bekväm upplevelse. Låt Alice Foodtruck & Catering göra ditt evenemang i Göteborg oförglömligt.

Kontakta oss för att få mer information om tillgänglighet, priser och hur våra olika dimensioner av partytält kan passa ditt specifika evenemang. Vi är här för att göra din fest till en minnesvärd upplevelse!

Därför ska du anlita oss

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Utforska vår fantastiska foodtruck catering i göteborg och njut av autentiska smaker levererade direkt till ditt evenemang. 

Snabblänkar
Samarbetspartner
Kontakta oss
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hur kan vi hjälpa dig?