Hoppa till innehåll
Hem » Vanliga frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Kika gärna nedan för vanliga frågor och svar!

Varför foodtruck catering?

Att boka foodtruck catering har många fördelar jämfört med traditionella catering.
För att alla älskar streetfood, stora som små! Foodtruck catering är det givna valet när du ska anordna en fest, vare sig det är catering till ett företagsevent eller en privat fest.

Det bästa är att du inte behöver göra någonting, bara njuta av att se dina gäster serveras maten direkt från foodtruck köket, rykande läcker streetfood tillagad från grunden med närproducerat råvaror.

Vilka typer av eventcatering gör ni?

Alice foodtruck catering passar för alla typer av event. De vanligaste typerna av eventcatering är till företagsevent eller privata mottagningar som studentfest, bröllopsmottagning och jubileum.

Hur gör jag för att boka catering?

Det är lätt att boka catering från Alice Foodtruck. Du behöver bara fylla i formuläret på vår bokningssida så hör vi av oss med prisförslag så fort som möjligt, oftast samma dag.
I bokningsformuläret kan du även ange om ni har speciella önskemål.

Hur hur lång tid behöver ni?

Två timmar innan för att koppla el utrustning och att förbäreda maten. När allt sedan är uppställt serverar vi mellan en och tre timmar. När ni är mätta och belåtna packar vi ihop spårlöst på 30 minuter.

Hur serveras maten?

Maten serveras i engångs miljövänligt artiklar. Vi har chopsticks till asiatiska maträtter och engångs bambu tallrik till andra maträtter samt bestick och serveter.

Vad är det för mat som ni serveras?

Vi är nämligen en foodtruck i Göteborg som erbjuder en fusion gourmet mat inspirerad från hela världen.

Högrevsburgare eller smash burgare med olika dressingar och tillbehöv, asiatiska maträtter såsom Yakitori nudlar och Sando macka. Sydamerikanska maträtter såsom tacos, burittos, quesadillas, choripann, chivito, completos, dirty nachos och mycket mer. 

Vi erbjuder även matiga mackor med inspiration från hela världen, såsom The Irish Chicken Fillet Roll, Hummerrullen, Buffalo Krispigt kyckling, Den franska dip smörgåsen och etc.

Hur lång tid innan leveransen måste man beställa?

Din beställning måste göras senast tre hela arbetsdagar före ditt arrangemang. Större beställningar och fester bör göras cirka 10 arbetsdagar före leverans. Vi rekommenderar dock att vara ute i så god till som möjligt.

Vad har ni för avbokningsvillkor?

Fri avbokning gäller upp till 30 dagar innan eventet. Därefter debiteras 50% av det offererade beloppet. (OBS För perioden 1 maj – 30 juni gäller fri avbokning upp till 60 dagar innan eventet)

Vad behöver ni ifrån mig?

Allt vi behöver från dig är ett helt vanligt eluttag, en yta på 10 kvadratmeter och ett hungrigt sällskap så löser vi resten.

Hur mycket mat får man?

Vi räknar normalt på att varje gäst äter 1 maträtt per person. Självklart har vi med oss extra mat till gäster som är extra hungriga.

Vad har ni för betalningsvillkor?

Vid bokning av vår foodtruck catering för privatpersoner tillämpar vi följande betalningsvillkor för att säkerställa en smidig och transparent transaktionsprocess:

Förskottsbetalning:
För att bekräfta och säkra bokningen kräver vi en förskottsbetalning på 1500 kr från privatpersoner.

Resterande betalning vid evenemangs dag:
Det återstående beloppet kommer att tas ut vid leveransdagen av foodtruck cateringtjänsten. Vi accepterar betalningar via kort eller Swish för att göra processen bekväm och effektiv för dig.

Fakturabetalning för företagsbokningar:
För företagsbokningar, särskilt för evenemang med 100 personer eller fler, kräver vi en förskottsbetalning på 30% vid bokning. Företag har möjlighet att välja fakturabetalning för det återstående beloppet, vilket ger en flexibel betalningsmetod som kan anpassas efter företagets behov och policyer.

Vi beklagar att vi för närvarande inte kan erbjuda fakturabetalning som alternativ för privatpersoner. Denna begränsning är ett resultat av vår nuvarande affärsstruktur och hanteringsprocesser.

Vänligen notera att avbokningsvillkor och andra detaljer kommer att specificeras i det officiella kontraktet för att säkerställa tydlighet och överensstämmelse mellan båda parter. Vi ser fram emot att göra ditt evenemang minnesvärt och smakfullt!

Kan man provsmaka ur menyn?

Tyvärr är detta inte möjligt eftersom vi utför mest catering vid företagsevent eller privatevent. Bokar vi in ett möte för provsmakning om så önskas.

Vad kostar framkörningsavgift?

Nuvarande debitering för framkörningsavgift inom Göteborg med omnejd är :  3500:- exkl. moms. 

Avgiften ökar beroende på geografiskt avstånd, tid på dygnet och vilken dag det rör sig om. Vi offererar de priser som gäller för just dig när du gör din beställning.

Om jag vill göra ändringar i min beställning, hur gör jag då?

Alla ändringar måste vara oss tillhanda senast tre hela arbetsdagar före leverans och vid större arrangemang cirka 10 arbetsdagar före. Om ändringar skulle dyka upp senare kan vi inte garantera att de går att lösa men vi gör alltid vad vi kan. Glöm inte bort vegetarianer eller annan specialkost såsom gluten- eller laktosfria alternativ.

Därför ska du anlita oss

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Det finns flera skäl till att det är en bra idé att satsa på oss om du är intresserad av foodtruck catering i Göteborg. Det inkluderar bland annat följande:
  • Våra kockar kan förse dig med utsökt och autentisk mat från hela världen!
  • Vår servicepersonal gör din tillställning till en mycket trevlig upplevelse!
  • Vi erbjuder våra tjänster till mycket förmånliga priser!

Utforska vår fantastiska foodtruck catering i göteborg catering och njut av autentiska smaker levererade direkt till ditt evenemang. 

Snabblänkar
Samarbetspartner
Kontakta oss