Deprecated: Funktionen is_staging_site är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd in_safe_mode i stället. in /home/urhuslfo/alicefoodtruck.se/wp-includes/functions.php on line 6078
Boka Foodtruck Stenungsund | Food truck Stenungsund
Deprecated: Funktionen is_staging_site är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd in_safe_mode i stället. in /home/urhuslfo/alicefoodtruck.se/wp-includes/functions.php on line 6078
Hoppa till innehåll
Boka Foodtruck Stenungsund

Läcker Streetfood tillagad från grunden med närproducerat råvaror

Välkommen till Alice foodtruck i Stenungsund

Vill du boka en foodtruck i Lerum som kan erbjuda dig unik mat upplevelse till ett mycket bra pris? I så fall har du hittat helt rätt. Vi är nämligen en foodtruck i Stenungsund som erbjuder en fusion gourmet mat inspirerad från hela världen. Maten hos oss är därför kryddig och smakrik med en modern presentation. Vi är en foodtruck i Stenungsund där du finner något för alla smaker. Vi är bland annat kända för fusion streetfood och för våra utsökta köttiga mackor. Gillar du streetfood för din företag event är vi därför ett utmärkt alternativ för dig. Oavsett vilken av våra menyer du väljer kan vi erbjuda dig utsökt mat föra alla. Har du några frågor om oss och vår foodtruck i Stenungsund? Tveka då inte på att ta kontakt med oss så återkommer vi till dig med ett svar så fort vi kan. 

Boka foodtruck Stenungsund

PRIVAT FEST

Boka Foodtruck i Lerum

Att hyra hem en foodtruck till födelsedagskalas, studentfest är enkelt och smidigt för dig som värd med vårt foodtruck på plats, vi ordnar allt från allergi vänliga alternativ till halal och kosher maträtter inspirerad från hela världen.

FÖRETAG EVENT

Boka Foodtruck till arbetsplats

Boka Alice foodtruck till arbetsplats enkelt och smidigt, och njuta alla våra läckriga rätter inspirerad från hela världen. Behöver du en foodtruck catering till arbetsplats då har du hamnat på rätt foodtruck. Vi på Alice foodtruck har stort erfarenhet från catering och företag event, därför vi kan kan leverera färsk tillagat mat med närproducerad råvaror där som andra företag når inte.

Byggarbetsplatser
Kick off aktiviteter
Kontor Lunch
Evenemang
Festivaler
Camping
Foodtruck Göteborg - Boka Foodtruck Göteborg - Alice Foodtruck
Det finns flera skäl till att det är en bra idé att satsa på oss om du är intresserad av foodtruck catering i Lerum. Det inkluderar bland annat följande:
  • Våra kockar kan förse dig med utsökt och autentisk mat från hela världen!
  • Vår servicepersonal gör din tillställning till en mycket trevlig upplevelse!
  • Vi erbjuder våra tjänster till mycket förmånliga priser!

Därför ska du anlita oss

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Utforska vår fantastiska foodtruck catering i stenungsund och njut av autentiska smaker levererade direkt till ditt evenemang. 

Snabblänkar
Samarbetspartner
Kontakta oss
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hur kan vi hjälpa dig?