Deprecated: Funktionen is_staging_site är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd in_safe_mode i stället. in /home/urhuslfo/alicefoodtruck.se/wp-includes/functions.php on line 6078
Foodtruck till hemma fest | Trädgården | Bröllopet | Studenten fest
Deprecated: Funktionen is_staging_site är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd in_safe_mode i stället. in /home/urhuslfo/alicefoodtruck.se/wp-includes/functions.php on line 6078
Hoppa till innehåll

Välkommen till oss på Alice Foodtruck i Göteborg

Välkommen till oss på Alice Foodtruck – en varm och familjägd foodtruck i Göteborg. Hos oss möter du alltid en familjär värme och stämning, oavsett om du besöker vår foodtruck eller beställer foodtruck catering till privat eller företag event.

Foodtruck till hemmafest

Detta är Alice Foodtruck i Göteborg

Vi är ett företag som du kan vända dig till för catering. Vilken typ av tillställning du än planerar finns vi här för att förse dig och dina gäster med mat och dryck under arrangemangets gång. En av de typer av mat som vi specialiserar oss på är en unik blandning av gaturätter. Du som gillar dem rätter gör därför mycket klokt i att vända dig till oss om du är intresserad av foodtruck catering!

Vår personal

Vår personal här på Alice Foodtruck i Göteborg består av grundare och servering personal vid evenemang vars uppgift är att förse dig och dina gäster med mat och dryck under er tillställning. Dessa kommer dessutom att ge er alla ett mycket bra bemötande och bidra ytterligare till att ni ska kunna ha det trevligt tillsammans!

Foodtruck Göteborg

Foodtruck till hemmafest

Foodtruck till hemmafest

Närproducerade och miljövänligt

God mat handlar om fräscha råvaror, rena och tydliga smaker och framförallt att den tillagas med stor omtanke. När du beställer foodtruck catering från oss garanterar vi att du får god mat med förstklassig service. Vi på Alice foodtruck tycker att det är viktigt att se till att de råvaror vi använder, slipper transporteras runt halva jordklotet.

Närproducerat innebär att vi använder råvaror från närområdet. Det är bra av flera skäl, bland annat då det innebär att vi får kontroll över våra råvaror och vet var de kommer ifrån. Dessutom blir vi på så vis en aktiv del av vår närmiljö genom att skapa arbetstillfällen, och är med och utvecklar vår region. Slutligen tar vi ett miljöansvar genom att minska antalet transporttimmar och mellanhänder som krävs för att få mat på bordet. Närproducerat har framtiden för sig, både för allas vår egen skull, för smakens skull, och för miljöns skull.  Vi använder oss nämligen bara av miljövänliga produkter samtidigt som vi alltid försöker hålla våra utsläpp på så låga nivåer som möjligt. När du vänder dig till oss kan du därför med gott samvete veta med dig att du är med och bidrar till en bättre miljö.

Därför ska du anlita oss

Det finns flera skäl till att det är en bra idé att satsa på oss om du är intresserad av foodtruck catering i Göteborg. Det inkluderar bland annat följande:
  • Våra kockar kan förse dig med utsökt och autentisk mat från hela världen!
  • Vår servicepersonal gör din tillställning till en mycket trevlig upplevelse!
  • Vi erbjuder våra tjänster till mycket förmånliga priser!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Utforska vår fantastiska foodtruck catering i göteborg catering och njut av autentiska smaker levererade direkt till ditt evenemang. 

Snabblänkar
Samarbetspartner
Kontakta oss
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hur kan vi hjälpa dig?