Hoppa till innehåll

Foodtruck Catering Göteborg

När du vill ha riktigt bra foodtruck catering i Göteborg. Vi erbjuder äkta och prisvärd fusion streetfood till hela Göteborg med omnejd.
Hyra Foodtruck i göteborg

Foodtruck catering i Göteborg

Har du planer på att anordna någon typ av tillställning? Vill du kunna njuta av foodtruck catering i Göteborg medan denna pågår? Då är vi det rätta företaget för dig! Just foodtruck catering i Göteborg är nämligen något som vi specialiserar oss på. För oss spelar det inte heller någon roll vad för typ av arrangemang det rör sig om, vi finns här för att hjälpa dig oavsett vilket.

Privat fest, företagsfest eller evenemang?

Är det ett bröllop som ska arrangeras? En födelsedagsfest? En firmafest? Vad det än gäller är det bara att höra av dig till oss om du vill kunna få tillgång till foodtruck i Göteborg under tillställningens gång. Genom att göra det slipper du som arrangör att spendera all din tid i köket utan kan istället vara med dina gäster och ha det trevligt. Vi sköter nämligen all servering av både mat och dryck.

Foodtruck catering göteborg
Matiga mackor

Frågor om catering

Har du några frågor om vår  catering i Göteborg, någon av våra andra tjänster eller något annat som har med vårt företag att göra? I så fall är det bara att kontakta oss. Det kan du göra genom att ringa oss eller genom att använda något av våra kontaktformulär. Du finner flera sådana här på sidan. Vilket sätt du än väljer att kontakta oss på ser vi fram emot att få höra från dig och åt att kunna förse dig med foodtruck i Göteborg av högsta standard!

Hyr våran fina foodtruck till ditt event, fest eller bröllop !!!

Har du planer på att anordna någon typ av tillställning? Vill du kunna njuta av högkvalitet Streetfood catering med bästa råvaror? Då är vi det rätta företaget för dig! Foodtruck catering i Göteborg är nämligen något som vi specialiserar oss på. För oss spelar det inte heller någon roll vad för typ av arrangemang det rör sig om, vi finns här för att hjälpa dig oavsett vilket.

Därför ska du anlita oss

Det finns flera skäl till att det är en bra idé att satsa på oss om du är intresserad av foodtruck catering i Göteborg. Det inkluderar bland annat följande:
  • Våra kockar kan förse dig med utsökt och autentisk mat från hela världen!
  • Vår servicepersonal gör din tillställning till en mycket trevlig upplevelse!
  • Vi erbjuder våra tjänster till mycket förmånliga priser!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Utforska vår fantastiska foodtruck catering i göteborg catering och njut av autentiska smaker levererade direkt till ditt evenemang. 

Snabblänkar
Samarbetspartner
Kontakta oss
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hur kan vi hjälpa dig?